x

Popduo dog i bilolycka

Popduo dog i bilolycka

Båda medlemmarna i den Liverpoolbaserade popduon Her’s har omkommit i en svår trafikolycka i USA. Det tillkännages i ett Facebookinlägg hos skivbolaget Heist Or Hit.

Bandet bestod av Audun Laading från Norge och Stephen Fitzpatrick från England, och de var precis i sluttampen av sin USA-turné när olyckan inträffade.

”Det är med obeskrivlig sorg som vi måste meddela att Liverpool-bandet Her’s, Stephen Fitzpatrick och Audun Laading samt deras turnéledare Trevor Engelbrektson, tragiskt omkom i en trafikolycka tidigt på onsdagen den 27 mars när de var på väg till en spelning i Santa Ana, Kalifornien. Vi är alla förkrossade”, skriver Heist or Hit i Facebookinlägget.

Bandet släppte sin debutplatta Invitation to Her’s förra året och har flera låtar med över tio miljoner streams på Spotify. De har flera gånger beskrivits som ett av Storbritanniens mest lovande band.

”Deras energi, lyskraft och talang kom att definiera vårt bolag. Som människor var de varma, vänliga och otroligt roliga. Varje gång de kom förbi kontoret blev en upplyftande upplevelse”, skriver Heist Or Hit.

LÄS OCKSÅ: Josefin Nilssons egna ord i rätten: "Du har demoniska sidor"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA