x

De planerar festivalbröllop på Emmabodas klassiska mark

De planerar festivalbröllop på Emmabodas klassiska mark

Hur ser ditt drömbröllop ut? Svaret på den frågan var självklart för Tom Jerry Boman och Caroline Dickson. I maj anordnar de nämligen ett festivalbröllop på just den plats där den legendariska Emmabodafestivalen höll hus innan den lades ner förra året.

– Det var liksom självklart att vi skulle gifta oss på Emmabodafestivalens klassiska mark. Festivalen har betytt otroligt mycket för både mig och Caroline. I olika omgångar. Nu går drömmen i uppfyllelse, att få säga JA till världens bästa människa på Ängen-scenen i Emmaboda är mäktigt, säger Tom Jerry Boman till GAFFA.

Självklart har de även sett till att boka in några av Sveriges just nu bästa artister som musikunderhållning. Vad sägs till exempel om en lineup med Iiris Viljanen, Junior Brielle och Julia Frej? Och fler artister är på ingång.

– Vi är otroligt glada för att de här artisterna vill fira kärleken ihop med oss. Och jag kan avslöja att det kommer ett riktigt stort artistsläpp på måndag …

Festivalbröllopet är inte öppet för allmänheten, utan exklusivt för parets vänner och släkt. GAFFA önskar dem all välgång i livet och hoppas att bröllopet blir minst lika magiskt som deras allra bästa Emmabodaminne.

gallery_large

LÄS OCKSÅ: Junior Brielle splittrar recensenterna: "Som att spela rysk roulette med en ordbok"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA