x

Jacksons familj svarar på pedofilanklagelserna i ny dokumentär

Jacksons familj svarar på pedofilanklagelserna i ny dokumentär

Efter den omtalade Michael Jackson-dokumentären Leaving Neverland släpper Jacksonfamiljen en egen dokumentär. Dokumentären är gjord av journalisten och Jacksonfanet Liam McEwan och ska enligt honom lägga fram viktiga delar och vinklar som inte togs upp i Leaving Neverland.

Dokumentären är 30 minuter lång och heter Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary och finns publicerad på Youtube. I dokumentären intervjuas syskonbarnen Taj Jackson och Brandi Jackson samt Michael Jacksons samarbetspartner Brad Sundberg. I filmen nekar båda syskonbarnen anklagelserna och Taj Jackson påstår att det snarare var Michael Jackson själv som var offret. 

– När du är för snäll så utnyttjar människor det, säger Taj Jackson i dokumentären.

Wade Robson och James Safechuck som ska ha blivit sexuellt utnyttjade av Jackson som barn pekas i dokumentären ut som opålitliga opportunister som saknas bevis för sina påståenden.

– Han vet hur man sätter sig själv i olika situationer där han tjänar på det ekonomiskt, säger Brandi Jackson i dokumentären om Wade Robson, som hon säger sig haft ett sju år långt förhållande med.

Michael Jacksons syskonbarn Taj Jackson har sedan tidigare också startat en insamling för att finansiera en dokumentär där Jackson skulle tas i försvar angående anklagelserna.

Se hela dokumentären här: 

LÄS OCKSÅ: Seattle-rockaren Shawn Smith är död

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA