x

Petters mystiska Instagraminlägg inför Så Mycket Bättre-jubileet

Petters mystiska Instagraminlägg inför Så Mycket Bättre-jubileet

I år är det tio år sedan den första säsongen av TV4:s framgångssaga Så Mycket Bättre hade premiär. I den deltog bland annat rapparen Petter, och om man ska tro ett inlägg som han lagt upp på Instagram kommer den tionde säsongen av programmet bli lite speciell. Inlägget består av ett videoklipp där han ringer upp den folkkäre musikern Magnus Uggla.

– Hej Magnus Uggla, det här är Petter. Jag har en fråga till dig Magnus. Det har ju alltså gått tio år nu sedan jag var med i första säsongen av Så mycket bättre. Jag har ändå känt att det skulle vara jävligt kul att åka tillbaka till det där panget, och framför allt göra det med lite folk som jag gärna hade velat vara i samma situation med. Du är en av dem och jag tänkte kolla om du skulle vara intresserad av att åka tillbaka till Gotland i juni nu 2019, säger Petter i telefonen.

Magnus Uggla undrar initialt om det är på riktigt, och samtalet slutar med att han glatt tackar ja till rapparens erbjudande.

Exakt vad detta innebär är ännu oklart, men kommentarfältet är fyllt av glada tillrop och många tror på en jubileumssäsong med några av de mest populära tidigare deltagarna. Den före detta programdeltagaren Miss Li har kommenterat inlägget med ett antal hjärtan, vilket somliga har tolkat som att hon vet vad som är i görningen.

Enligt Expressen har TV4 valt att inte kommentera ryktena.

– Vi har inga kommentarer för tillfället, men mer information kommer under kvällen, säger Så Mycket Bättres presstalesperson Amanda Hjärtmyr till Expressen.

 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varför tror ni jag ringer Magnus Uggla om det här? @samycketbattre

Ett inlägg delat av petteralexis (@petteralexis)

 

LÄS OCKSÅ: Låtskrivare går samman – "Spotify har utnyttjat oss"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA