x

PREMIÄR: ”Smärtan är någonting underbart även om den förgör oss”

PREMIÄR: ”Smärtan är någonting underbart även om den förgör oss”

And We Should Die Of That Roar är tillbaka med en ny video till låten Too Much Blues Can Break You Down från den senaste plattan Where We Lay Our Bones som kom tidigare i år.

– Detta är en låt om tärande saknad, sådan saknad som vi kan känna bara för dem vi älskar på riktigt. Saknad som förgör och som får all annan smärta att blekna i jämförelse – när själen blott är en envingad fågel i den blodindränkta hjärtkuvösen och allt, precis allt, är bortom all räddning när du fallandes handlöst i den djupaste av avgrunder märker att det enda du har kvar är en serie jordbävningar i bröstkorgen som avlöser varandra, säger Hardy Hum – namnet bakom pseudonymen – om låten.

Låten handlar om hans kärlek gentemot en bror som hamnat på irrvägar och beskriver hur det starka bandet och den kärlek som fanns emellan dem aldrig gav vika, trots de smärtsamma omständigheterna.

– Smärtan är någonting underbart även om den förgör oss för ifall den gör just det, förgör oss, då vet vi i alla falla att vi har älskat med hela hjärtat.

Videon är regisserad av Vidar Olsson från VPLO Studios och gestaltar de starka känsloslitningarna som kan finnas mellan två bröder i en svår situation. Idag har den premiär på GAFFA, se den här:

LÄS OCKSÅ: Beirut klara för Sverigespelning


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA