x

Ytterligare tre namn klara för Så Mycket Bättre

Ytterligare tre namn klara för Så Mycket Bättre

Igår skrev GAFFA om det mystiska inlägg som rapparen Petter lade upp på Instagram, där han ringde upp Magnus Uggla och frågade om han ville vara med i tionde säsongen av TV4:s Så Mycket Bättre. Under kvällen bekräftades misstankarna om en jubileumssäsong med flera av de tidigare deltagarna när Miss Li och Petter gästade programmet Efter Fem med Tilde de Paula.  

– Tanken är att vi kommer vara där hela tiden, sedan kommer det komma och gå lite andra artister som varit med tidigare, säger Miss Li i programmet.

– Vi är fasta kan man väl säga, som någon sorts ankare. Det är en repmånad på Gotland helt enkelt, fyller Petter på.

Konceptet är således annorlunda från de tidigare åren, där samma artister har deltagit i alla avsnitt. Utöver Petter, Magnus Uggla och Miss Li – som alltså ska medverka i alla program – avslöjades att Jill Johnson kommer att gästa succén. Nu har ytterligare tre namn offentliggjorts. Timbuktu, Petra Marklund och Orup kommer alla att gästa programmet i höst.

– Det ska bli jätteskoj med årets upplägg av Så mycket bättre. Lite festivalkänsla faktiskt. Sveriges minsta och intimaste musikfestival blir storslagen tv till hösten, säger Martin Nygren, exekutiv producent, till Aftonbladet.

Artisterna kommer inte att ha varsin dag utan upplägget kommer se ut på ett annorlunda sätt. Exakt hur återstår att se. Så Mycket Bättre spelas in under sommaren och kommer att visas på TV4 i höst.

LÄS OCKSÅ: Caesars till Knickedick


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA