x

TÄVLING: Remixa nya singeln – uppträd live tillsammans med bandet

TÄVLING: Remixa nya singeln – uppträd live tillsammans med bandet

Idag släppte Nya Krösus, med bland andra Teddybears-veteranen Patrik Arve i spetsen, sin nya singel Fakk Dem. Tillsammans med GAFFA utlyser de nu en remix-tävling där vinnaren får spela sin remix live tillsammans med bandet på anrika Nalen i Stockholm.

HUR TÄVLAR JAG?

Tävlingen går ut på att remixa Nya Krösus låt Fakk Dem. Alla spår till låten kan du ladda ner här, och sedan är det bara att börja. När du är nöjd med din remix skickar du den till [email protected], använd WeTransfer om filen är för stor. Du har fram till 9/5 klockan 23.59 på dig, och sedan utses vinnaren av bandet. 

VAD VINNER JAG?

Den person som vinner tävlingen får äran att spela sin remix live tillsammans med bandet under deras spelning på anrika Nalen i Stockholm, den 24 maj 2019. Hela kalaset spelas in och självklart får du videon efteråt. Dessutom utlovas några riktiga godbitar i form av merch, och kanske även någon extra överraskning…

OCH OM JAG UNDRAR NÅGOT?

Eventuella frågor hänvisas till [email protected]

Stort lycka till önskar vi på GAFFA! Låten i sin originalform kan du höra här, och här kommer dessutom en peppande hälsning från Patrik Arve:

LÄS OCKSÅ: "Vi är en Kafka-tripp"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA