x

Allsång med Jinder och karaoke med Timbuktu på Stockholmsfestivalen

Allsång med Jinder och karaoke med Timbuktu på Stockholmsfestivalen

Red Bull Music Festival avslöjar idag sitt program för sommarens evenemang. Det innehåller flera intressanta aktiviteter. Vad sägs till exempel om allsång med Little Jinder?

”Little Jinder gör en allsångskonsert för hardcore fans. Det här blir ett avslut på albumtrilogin och ytterligare ett sätt att säga farväl till projektet Little Jinder. Som den passionerade älskaren av allsång är det inte mer än rätt att hon ska ha sin egen kväll omgiven av sina största fans”, skriver de i ett pressmeddelande.

Om du inte kan texten till Super8 eller Vita Bergens Klockor kanske hiphopkaraoke med Timbuktu och Chords faller dig bättre i smaken.

”När två av landets största profiler inom hip hop slår sina kloka huvuden och musikhjärtan ihop så har vi vant oss vid att de levererar storverk. Oväntat nog handlar det inte alltid om att producera nya beats och verser när duon möts. Timbuktu och Chords har länge närt en passion för karaoke och vad passar bättre än att sammanföra duon med rutinerade klubben Hip Hop Karaoke Stockholm på Södra Bar.”

Om inte heller detta känns som din kopp te kan du till exempel gå på Blockparty med Cherrie och ett gäng hemliga gäster, lyssna på det brittiska funkbandet Cymande eller uppleva improviserade duetter live på Vasateaterns scen.

Red Bull Music Festival äger rum den 5–8 juni på flera olika platser i Stockholm. Vissa av aktiviteterna har fri entré medan andra kostar pengar. Totalt är 86 akter inbokade på festivalen.

LÄS OCKSÅ: 14 nya plattor som förgyller påsken


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA