x

Ariana Grande utsatt för fruktattack på Coachella

Ariana Grande utsatt för fruktattack på Coachella

Ariana Grande var den största bokningen på årets upplaga av den amerikanska festivalen Coachella. GAFFA har tidigare rapporterat om hennes bejublade framträdande, där bland annat Justin Bieber gjorde ett spontant gästspel. Men alla var inte lika nöjda. Mitt under konserten blev sångerskan nämligen attackerad – av en citron. Frukten kom flygande som en projektil genom luften och träffade henne i bröstkorgen under en mashup av låtarna Right There och Break Your Heart Right Back. Lyckligtvis kom hon inte till skada – det enda som hände var att hon kom av sig i låten.

”Det där var för att en av er kastade en citron på mig, shit”, sa hon förvirrat uppifrån scenen.

Nu menar många att attacken utfördes av ett Beyoncé-fan, och att citronen var en symbol för Queen B:s album Lemonade. Ett tag florerade det nämligen rykten om att Ariana Grande fått dubbelt så mycket betalt för sitt Coachella-framträdande 2019, som Beyoncé fick för sitt dito 2018. Dessa rykten visade sig sedan vara falska.

Oavsett anledning är det många som blivit upprörda av attacken. Att kasta frukt på uppträdande artister kan förstås verka harmlöst, och en aning old school, men faktum kvarstår att det är oerhört respektlöst och att det kan leda till större olyckor än man anar. Billie Eilish bror och samarbetspartner Finneas är en av dem som reagerade på händelsen på Twitter:

”Om du kastar citron på Ariana Grande, då är du en riktig skithög.”

Se citronattacken med egna ögon nedan:

 

 

LÄS OCKSÅ: Använd inte de här bandnamnen som lösenord

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA