x

Nya artister släppta till populära 90-talsfestivalen

Nya artister släppta till populära 90-talsfestivalen

Den ambulerande festivalen Vi Som Älskar 90-talet har avslöjat ytterligare några akter inför sommarens evenemang. Sedan innan har det verkat som att årets lineup även är inne och nosar på 00-talet, och idag förstärks den känslan när duon Antique med Helena Paparizou och Nikos Panagiotidis avslöjas som en ny, stor bokning till festivalens Göteborgsdatum 13 juli.

”Helena Paparizou kommer hem från Grekland för att fira! Det är nu 20 år sedan duon ANTIQUE med Helena Paparizou och Nikos Panagiotidis fick sin första hit! I sommar är de tillbaka i Sverige för en exklusiv återförening!”, skriver festivalen i ett pressmeddelande.

Antique hade flera stora hits under sent 90-tal och början av 00-talet, bland annat Opa Opa och (I Would) Die For You. Helena Paparizou har även haft en framgångsrik solokarriär och bland annat vunnit Eurovision Song Contest för Greklands räkning med låten My Number One.

En annan bokning, som är klar för festivalens samtliga datum, är Mendez. Han har bland annat deltagit i Melodifestivalen, dansat loss i Let’s Dance samt haft stora framgångar med hits som Adrenaline, Razor Tounge och Everyday.

Även danska Cut’N’Move kommer till tre av städerna, Basic Element kommer till Göteborg och Look Twice kommer till Helsingborg.

Festivalen äger rum i Stockholm 6 juli, Göteborg 13 juli, Umeå 19 juli och Helsingborg 20 juli.

LÄS OCKSÅ: Svenska succéfestivalen expanderar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA