x

Chris Browns utspel mot Chvrches: De är den typ av människor jag önskar gick framför en buss

Chris Browns utspel mot Chvrches: De är den typ av människor jag önskar gick framför en buss

Under förra veckan lade Chvrches upp ett inlägg på Instagram med en text där de skrev att de var upprörda över att Marshmello hade samarbetat med Chris Brown och Tyga. I inlägget beskriver gruppen artisterna som misshandlare.

Chris Brown har nu svarat genom att kommentera ett av Chvrches inlägg, skriver Pitchfork. I kommentarsfältet skrev R&B-artisten bland annat följande: 

"Ett gäng förlorare. Det är den här typen av människor jag önskar gick framför en fortkörande buss full med mentalpatienter." 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av CHVRCHES (@chvrches)

Marshmello samarbetade med Chris Brown och Tyga på den nya singeln Light it up.

Tyga och Chris Brown har sedan tidigare anklagats för misshandel och sexuella övergrepp. 2009 dömdes Chris Brown till samhällstjänst efter att ha misshandlat flickvännen Rihanna vid ett flertal tillfällen. 

I Chvrches inlägg skriver de bland annat "att de respekterar Marshmello som person, men att arbeta med folk som gjort sig skyldiga till vålds- och sexualbrott innebär i slutänden att det beteendet ursäktas och uppmuntras."

Tyga kommenterade också på Chrvches inlägg på Instagram med kommentaren ”Vi är alla guds barn. Alla begår misstag, ingen är perfekt”.
 
LÄS OCKSÅ: Ny undersökning: Psykisk ohälsa stor bland independentartister

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA