x

Bandet kritiserade Chris Brown – nu skickar fans dödshot

Bandet kritiserade Chris Brown – nu skickar fans dödshot

GAFFA skrev igår om att Chvrches postat ett inlägg där de ifrågasatte Marshmellos samarbete med Chris Brown och Tyga. Både Chris Brown och Tyga svarade Chvrches, varav Brown uttryckte "det är den här typen av människor jag önskar gick framför en fortkörande buss." 

Efter inlägget har Chvrches och speciellt sångerskan Lauren Mayberry fått ett flertal hot från Chris Browns fans skriver Consequenses of Sound. Lauren Mayberry valde att lägga ut en del av de döds- och våldtäktshot hon fått efter inlägget på Twitter. En kommentar hon fått var " Jag hoppas att Tyga våldtar dig, sen att Chris Brown spöar skiten ur dig och att R Kelly kommer och pissar på din vita rumpa". 

Gruppen har nu tvingats att ta till extra säkerhetsåtgärder efter de grova hoten och har polisbeskydd. Mayberry skrev också att hon inte längre känner sig trygg i sitt eget hem.

”Jag kan inte bo hemma när turnén är avslutad eftersom hoten har eskalerat. Vi måste ha poliser på våra konserter nu. Om det är vad jag förtjänar för att jag sagt att mainstream-musik ska vara moraliskt medveten, så får det vara så” 

LÄS OCKSÅ: Pete Doherty till sjukhus efter igelkottsincident

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA