x

Swedish House Mafia lägger sig i SAS-strejken: "Lös situationen"

Swedish House Mafia lägger sig i SAS-strejken: "Lös situationen"

I år återförenas Swedish House Mafia efter sex års tystnad. 2, 3 och 4 maj gör gruppen tre konserter i Tele2 Arena. 

35 000 av de 120 000 biljetter som är sålda är dock till utländska fans och till fans som ska flyga inrikes. I samband med SAS-piloternas strejk finns det nu en risk att dessa inte kommer att kunna ta sig till konserterna. Steve Angello har i ett inlägg på Instagram skrivit en uppmaning till SAS angående strejken skriver Aftonbladet.  

”35 000 av 120 000 biljetter till våra tre kommande arenakonserter i Stockholm kommande helg har sålts utomlands eller flyger inrikes så jag skulle uppskatta om ni lösa situationen med era piloter och personal. Jag vet att det är mycket begärt, men ni borde ta hand om era egna, precis som vi tar hand om våra. Ingen press. Mycket kärlek" skriver han i ett inlägg. 

Strejken har pågått i över en vecka hundratusentals passagerare har hittills fått sina flyg inställda. Enligt en medlare till Aftonbladet är strejken långt ifrån löst.

Swedish House Mafia lade ner 2012 efter att som grupp uppträtt har en succétid med uppträdande med artister som Usher och Pharell Williams.

LÄS OCKSÅ: Markoolio återvänder (?) till Globen


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA