x

Livefavoriter till Gothenburg Culture Festival

Livefavoriter till Gothenburg Culture Festival

Mellan 6-11 augusti är det dags för Gothenburg Culture Festival. Nu presenteras tre av årets artistbokningar.

Eivør är onekligen en artist på frammarsch och det känns fantastiskt att kunna bjuda in henne till Gothenburg Culture Festival och låta den stora allmänheten få ta del av denna nordiska diamant. Hon är ett unikum och bjuder alltid på storslagna konserter, säger Daniel Johansson, programproducent på Gothenburg Culture Festival i ett pressmeddelande.

9 augusti kl 22.00 ser du Eivør på Kungstorget i Götborg. 

Dark Tranquillity är verkligen pionjärer och ett av de mest betydelsefulla banden som skapare av ”The Gothenburg sound”.  Att få möjlighet att erbjuda göteborgarna en gratis konsert med dessa melodiska dödsmetall-hjältar på hemmaplan, på Kungstorget, känns naturligtvis fantastiskt. Detta kommer garanterat bli en kväll att minnas, säger Daniel Johansson.   

8 augusti kl 21.30 ser du Dark Tranquillity på Kungstorget i Göteborg. 

Iiris Viljanen är en av Sveriges främsta liveakter och hyllas för sin närvaro och sina pianomelodier. Hennes personliga texter berättar ofta om psykisk ohälsa varvat med vardagsbetraktelser. Det är svårt att jämföra henne med andra artister, eller som någon skrev: Viljanen är liksom sitt eget universum.

 7 augusti kl 16.30 ser du Iiris Viljanen i Bältespännarparken i Göteborg. 

LÄS OCKSÅ: Ny låt med tydlig Jocke Berg-koppling 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA