x

Britney Spears manager: ”Hon kanske aldrig kommer uppträda igen”

Britney Spears manager: ”Hon kanske aldrig kommer uppträda igen”

Den senaste tiden har många oroat sig för Britney Spears psykiska hälsa. Nu lämnar hennes nuvarande manager Larry Rudolph ett än mer olycksbådande besked, rapporterar TMZ.

– I egenskap av den person som vägleder hennes karriär – och baserat på den information jag och alla som arbetar med henne har fått ta del av – står det klart för mig att hon inte ska genomföra sina Las Vegas-shower. Inte den närmsta tiden, och kanske aldrig någonsin igen, säger han till TMZ.

Nyligen rapporterade GAFFA om de konflikter som blossat upp inom familjen Spears gällande det förmyndarskap som pappa Jamie Spears har över Britney sedan mer än elva år tillbaka. Larry Rudolph har aldrig varit involverad i förmyndarskapet och får således enbart den typen av medicinsk information som har en direkt inverkan på Britneys karriär. Enligt honom hade hon tagit sig igenom drygt två tredjedelar av repetitionerna inför sina planerade Las Vegas-shower när hennes pappa blev sjuk och hennes mediciner, på grund av stressen, slutade verka. Han menar att det alltid varit upp till Britney själv när hon vill arbeta och när hon inte vill det, och säger att han inte har några intentioner att pressa henne tillbaka upp på scen.

– Jag vill inte att hon ska börja jobba igen förrän hon är fysiskt, psykiskt och känslomässigt redo. Om den tidpunkten aldrig kommer så gör den inte det. Jag har ingen önskan eller möjlighet att få henne att jobba igen. Jag finns bara här för henne när hon vill börja arbeta. Och om hon vill det, finns jag här för att berätta om det är en bra eller dålig idé.  

LÄS OCKSÅ: Eurovision-sändning hackad – visade animerade explosioner i Tel Aviv


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA