x

Efter hjärtoperationen – se Mick Jaggers energiska dans

Efter hjärtoperationen – se Mick Jaggers energiska dans

För sex veckor sedan tvingades The Rolling Stones att skjuta upp sin nordamerika-turné då Mick Jagger skulle kunna genomgå en hjärtoperation. Men Mick Jaggers återhämtning verkar gå som en dans, bokstavligt talat. Under gårdagen lade han upp ett klipp på Instagram där han dansar till låten Techno Fan med The Wombats. I klippet syns 75-årige Jagger dansa i snabb takt och att han genomgått hjärtoperation för bara några veckor sedan syns det inga spår av rapporterar Rolling Stone.

The Rolling Stones skulle ha startat sin arenaturné 20 april i Miami. Men tidigare i april släpptes ett uttalande med tråkiga nyheter:

"Mick Jagger har blivit tillsagd av läkare att han inte kan turnera just nu då han behöver läkarvård, stod det bland annat.

Mick Jagger kommenterade även uttalandet på sin egen Instagram: 

"Jag hatar verkligen att behöva svika er så här. Jag är bedrövad över att behöva skjuta upp turnén men jag kommer jobba hårt för att vara tillbaka på scen så snart som möjligt".

Två veckor efter hans operation besökte Jagger Lincoln Center i New York för att se sin flickvän Melanie Hamrick uppträda i en balett med musik från Rolling Stones. Han presenterade henne från backstage och TMZ:s kameror filmade rockstjärnan som såg förvånansvärt pigg ut. Det finns ännu ingen information om de uppskjutna datumen.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Mick Jagger (@mickjagger)

LÄS OCKSÅ: Dödsolycka skakar Eurovision


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA