x

Ed Sheeran släpper EP med hemliga samarbeten

Ed Sheeran släpper EP med hemliga samarbeten

Popstjärnan Ed Sheeran gav tidigare i maj ut singeln I Don't Care med Justin Bieber. Under torsdagen annonserade Sheeran att han har gjort en EP bestående av samarbeten med olika artister. Han skriver i ett inlägg på sin Facebooksida om skivan. 

"Innan jag blev sajnad 2011 gjorde jag en EP som hette No.5 Collaborations Project. Ända sen dess har jag velat göra en till så jag påbörjade No.6 på min dator när jag var på turné under förra året. Jag är ett stort fan av alla artisterna jag jobbat med och det har varit väldigt kul att göra det." 

Idag släpper han singeln Cross Me tillsammans med Chance The Rapper och PnB Rock. Han är på sociala medier hemlighetsfull gällande vilka fler han samarbetat med på EP:n, och inför släppet av Cross Me gav han ut ledtrådar på sociala medier. En ledtråd var att han bar en av Chance The Rappers signaturkepsar med en trea. På kepsen stod det också en rebus som bildade artistnamnet PnB Rock. Ed Sheeran har tidigare samarbetat med bland andra Beyoncé, Taylor Swift och Eminem.

EP:n No.6 Collaborations Project kommer ut 12 juli. 

LÄS OCKSÅ: Markus Krunegård åker på sommarturné


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA