x

Spice Girls fans besvikna efter återföreningskonsert

Spice Girls fans besvikna efter återföreningskonsert

Gruppen Spice Girls hade i fredags en efterlängtad återförening. Det var den första konserten på deras brittisk-iriska turné som alla gruppmedlemmar förutom Victoria Beckham uppträdde tillsammans på. 

Men många fans klagar nu, via Twitter, på grund av stora ljudproblem under konserten i Croke Park i Dublin skriver BBC. 70 000 människor besökte spelningen och Spice Girls öppnade med låten Spice Up You Life och fyrverkerier visades på en display. Men efter den tunga inledningen blev resten lite av ett antiklimax.

En Twitteranvändare beskrev ljudet på konserten som hemskt och att flera personer lämnat konserten. Ett annat fan skrev: "Spicegirls har konsert i Croke Park och jag kan inte höra ett ord från era mickar, skruva upp dem". Ljudet var speciellt dåligt för de fans som hade ståplats medan andra som varit på konserten hört bra. 

Spice Girls-sångerskan Melanie Brown har sagt till BBC att hon hoppas att ljudet kommer vara bättre under deras kommande konserter. Hon tackade också de som varit på konserten i en video på hennes Instagram story. 

 

LÄS OCKSÅ: Anna Ternheim avslöjar framtida planer


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA