x

Swedish House Mafia ställde in i sista stund

Swedish House Mafia ställde in i sista stund

Swedish House Mafia ställde in sin spelning på Ultra Korea som skulle ägt rum i helgen. De var inbokade att headlinea den tredje och sista kvällen på EDM-festivalen, men det blev aldrig av, skriver Cultr

I ett inlägg på Facebook skriver Ultra Korea att det berodde på ”oförutsedda omständigheter” och att Swedish House Mafia ber om ursäkt till fansen och att de hoppas kunna spela i Sydkorea snart igen. Det plötsliga beskedet från Swedish House Mafia innebar att Ultra Korea inte hade tid att hitta någon ersättare, därmed stod scenen tom. Festivalen har meddelat att personer som köpte en endagsbiljett till söndagen kommer kunna få alla pengar tillbaka, och de som köpte tredagarsbiljett kommer kunna få en tredjedel tillbaka.

Utöver detta skulle Steve Angello och Sebastian Ingrosso uppträtt i Las Vegas under fredagen, men Sebastian Ingrosso dök aldrig upp. Det slutade istället med att Steve Angello fick köra ett solo-set.

Swedish House Mafia har flera spelningar inbokade i sommar, bland annat på Ultra Europe i Kroatien och Tinderbox i Danmark.

LÄS OCKSÅ: Way Out West kan mista headliner


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA