x

Fler biljetter släppta till morgondagens Rammstein-spelning

Fler biljetter släppta till morgondagens Rammstein-spelning

Rammstein-hysterin är total. Imorgon, 14 augusti, gör de tyska industrirockhjältarna Stockholm Stadion och ikväll släpptes ytterligare biljetter till den sedan tidigare utsålda konserten. 

"Sista minuten-chans: Fåtal extrabiljetter släppta nu. Först till kvarn", låter arrangören FKP Scorpio hälsa och länkar till den här sidan. Så passa på om du vill ta del av en tysk metalmaskin.

Eld, explosioner och spektakulära scenbyggen – det är inte utan anledning som de tyska hårdrockarna Rammstein rankas som ett av världens mest uppseendeväckande liveband. Tidigare i år kom det efterlängtade självbetitlade albumet, det första på tio år och en skiva som tokhyllades av GAFFAs Andreas Trella:

"Tonen sätts direkt i det inledande tunga eposet Deutschland. Här analyserar man de tunga skuldkänslor och konflikten bakom Förbundsrepubliken Tysklands nationalism som genom historien fått lida genom den stridslystna fascism som för alltid, och förståeligt tycks ligga som en snara runt landets identitet. Ett minst sagt otroligt vågat och fantastiskt verk för Tysklands största band att öppna en comebackplatta med. Men höjdpunkterna slutar icke här."

LÄS OCKSÅ: 4 anledningar till varför Rammstein är så fascinerande


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA