x

Håkan Hellström slår rekord – presenterar en fjärde Ullevi-spelning

Håkan Hellström slår rekord – presenterar en fjärde Ullevi-spelning

"Let’s Beat the Boss!", hälsar arrangören FKP Scorpio och presenterar nu en fjärde spelning med Håkan Hellström på Ullevi.

"Det finns inte många som gör en Ullevi. Bruce Springsteen har gjort tre. Ingen har gjort fyra. Än", skriver arrangören vidare.

Biljetterna till den här fjärde konserten, som sker 29 augusti, släpps i detta nu.

Ett jubileum

2020 är det 20 år sedan Håkan Hellström spelade in och gav ut sin första skiva.

– Då trodde jag aldrig att jag skulle bli kvar i rampljuset så länge. Var mest glad över att ha fått chansen att göra en låt – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg. Den låten var bara tre/fyra minuter, men ändå hela mitt liv, skriver han på sin Facebook.

Läs hela meddelandet här:

"Oscar, som är basist i bandet sen starten, berättade att han sommaren 2000, mitt uppe i inspelningarna, frågade mig om hur många spelningar jag trodde vi skulle göra efter skivan släppts. Jag hade sagt att det kanske skulle bli ett par stycken. Åtminstone en. På Jazzhuset. Men kanske nånting i Stockholm också om vi hade tur. Och om vi hade riktigt tur – kanske så många som tio stycken. Sen skulle jag krypa tillbaka under stenen. Jag trodde inte särskilt många skulle höra skivan. 2020 har vi alltså hållit på i tjugo år, varit i alla städer, och trots att jag inte firar födelsedagar så ska jag verkligen fira det här. För det innebär också att jag får spela live igen med mina kompisar, alltså ni som lyssnat på musiken, och varit på konserter runt om i Sverige. Och så bandet såklart. En del av dem har varit med sen starten. Det blir ingen stor turné eller så, men det blir den här spelningen på Ullevi. Hoppas att några av er kan ta sig dit.

Ta väl hand om er tills vidare. Sjung UPP. Om mindre än ett år räknar jag IN första låten. Och jag räknar NER från och med... 
NU.

- Håkan Hellström"

Sedan det meddelandet har en spelning blivit till fyra. Du ser popstjärnan på Ullevi 12 och 13 juni, samt 28 och 29 augusti.

LISTA: 10 saker du kan köpa istället för en Håkan-biljett


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA