x

Guns N' Roses ryktas ha spelat in ny låt till den kommande Terminator-filmen

Guns N' Roses ryktas ha spelat in ny låt till den kommande Terminator-filmen

1991 hördes Guns N’ Roses låt You Could Be Mine i filmen Terminator 2: Judgement Day. Nu ryktas det att bandet även kommer att bidra med musik till den kommande filmen i Terminator-serien, Terminator: Dark Fate, det skriver NME.

Ryktet kommer från ett GN’R-forum där en användare skriver:

”Enligt en källa som arbetat på Terminator Dark Fate ska fyra Guns N’ Roses-medlemmar fått se en råkopia av filmen för att bestämma om de ville bidra till soundtracket. Slash ska sedan varit hos Axl för att jobba på låten. För tillfället är låtens titel okänd. Men det är 100% bekräftat. Ny Guns N’ Roses-musik.”

I skrivande stund har ingen av medlemmarna bekräftat ryktet men i början på sommaren avslöjade Slash i en intervju att bandet jobbar på ny musik.

"Axl, Duff, jag och Richard har alla prata om det … det finns redan material och grejer för ett nytt album”, berättade Slash i intervjun.

”Men det är bara det, med Guns N’ Roses kan du inte säga: 'det finns en plan och det kommer bli såhär', för det är inte så det funkar. Så, det enda sanna svaret man kan ge är att vi hoppas släppa en ny skiva, och så får vi se. Det som händer händer.”

2008 släppte Guns N’ Roses sitt senaste album, Chinese Democracy. Dock fanns då endast Axl Rose kvar från bandets original-line-up. Men 2016 återförenades nästan hela original-line-upen när Axl, Slash och basisten Duff McKagan åkte på turnén "Not in This Lifetime Tour".

I en intervju förra året hintade även Axl Rose om ny musik. När han fick frågan om han övervägt att spela in nytt material med den nuvarande line-upen svarade han: ”Just nu ligger fokus på turnén och spelningarna, men alla verkar komma överens så man vet aldrig.”

LÄS OCKSÅ: Se Sinéad O'Connors vackra comeback

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA