x

Tre gripna misstänkta för inblandning i rapparens död

Tre gripna misstänkta för inblandning i rapparens död

Det har gått lite mer än ett år sedan rapparen Mac Miller gick bort efter att ha överdoserat på en mix av fentanyl, kokain och alkohol. I dagarna greps tre män som misstänks vara dem som försåg Miller med narkotika under de sista månaderna i hans liv. 

Miller ska ha köpt vad han trott varit opiaten Percocet men olyckligtvis var de piller han fick spetsade med den extremt starka syntetiska opiaten fentanyl, fel dosering ledde till stjärnans död.

Narkotikan ska ha bytt händer två gånger innan den nådde rapparen. Stephen Walter levererade drogerna till sin underhuggare Ryan Reavis, han gav sedan dem till Cameron Pettit som i sin tur utförde transaktionen med den blott 26 år gamla Miller.

De misstänkta som är 46, 36 och 28 år gamla står anklagade för olika typer av narkotikabrott och kan, om de döms få livstids fängelse utan permission eller ett lindrigare straff men på minst 20 år, det rapporterar NME

Männen sitter nu häktade i Arizona och ska transporteras till Los Angeles för att invänta rättegången som är schemalagd att börja den tionde oktober.

LÄS OCKSÅ: Thåström-intervjun är rent ut sagt jobbig att lyssna på


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA