x

Ozzy skjuter upp Sverigekonserten – igen

Ozzy skjuter upp Sverigekonserten – igen

Konserten med Ozzy Osbourne + Judas Priest på Friends Arena 22 februari (och övriga datum på turnén) kommer tyvärr flyttas fram p.g.a. att Ozzy ännu inte är återställd från sin nackskada.

Det nya datumet är ännu inte fastställt men blir någon gång under första halvan av 2021 på Friends Arena i Stockholm och Judas Priest står fortfarande som special guests för kvällen, det skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande. 

Utöver stoppet i Sverige skjuts även de andra europeiska datumen fram på obestämd tid. Live Nation uppmanar alla som köpt biljetter till spelningarna att hålla kvar i dem då de kommer att vara giltiga vid ersättningskonserten. 

Metalpionären skadade nacken tidigare i år efter ett fall i sitt hem, Osbourne tvingades därefter till operation och återhämtningen har inte gått helt enligt planerna, detta rapporterade NME.

Ozzy hälsar till alla fans: ”I sincerely thank you for your patience and your loyalty - I love you.”

Här ser du Black Sabbath-sångarens videohälsning till alla fans:

I januari i år kom den första nyheten om att Osbourne tvingats skjuta upp Europaturnén och kort där efter blev samtliga konserter under 2019 inställda. I april kom dock positiva nyheter och konserten på Friends Arena skulle bli av 22 februari, något som nu alltså inte kommer att ske. 

LÄS OCKSÅ: Black metal-frontaren kritiserar Antifa – "det gör mig inte till en nazistsupporter"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA