x

Artisten kontrollerar årligen sin myndiga dotters oskuld

Artisten kontrollerar årligen sin myndiga dotters oskuld

TW: Bakåtsträvande man.

Aj aj aj, är detta årets klavertramp? En man som sitter och pratar i en podd som behandlar kvinnofrågor och basuneraut att han varje år kontrollerar sin myndiga dotters oskuld.  

Det är rapparen T.I. som står för det minst sagt konservativa och osunda uttalandet. En gång om året tar han sin 18-åriga dotter till gynekologen där han ber läkaren att underrätta honom gällande om mödomshinnan fortfarande är intakt. Det rapporterar Expressen.

Föga förvånande har artisten fått mycket kritik för sitt agerande, dels av fans som äcklas av hans syn på kvinnor och sexualitet men även av experter som upplyser honom om att mödomshinnan inte kan användas som någon indikation på huruvida en kvinna varit sexuellt aktiv eller inte. Begreppet ska dessutom inte användas då det inte finns någon hinna som täpper till slidöppningen helt eller delvis, det säger 1177 vårdguiden. 

Stjärnan lyckas skämma ut sig ytterligare när han verkar vara nöjd med att dotterns oskuld skulle vara något som skrämmer bort potentiella sexpartners i framtiden. 

– De är inte roliga, vem vill ha en oskuld? Seriöst? Allt jobb. 

Dottern Deyjah verkar också ställa sig kritisk till farsgubbens metoder då hon lajkat flertalet kommentarer som fördömer hans inblandning. 

Lyssna på avsnittet ur podcasten Ladies Like Us här, men på egen risk. 

LÄS OCKSÅ: Kendra Malia är död – blev 37 år gammal


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA