x

Takida beger sig åter in i festivalbranschen

Takida beger sig åter in i festivalbranschen

Fem år har gått sedan sist, men nästa sommar är Ljungarocken tillbaka i Ljungaverk. Takida-festivalen går av stapeln 10-11 juli 2020 på hemmaplan i Ljungaverk.

– Det var helt enkelt dags igen nu. Motivationen och inspirationen till Ljungarocken är tillbaka till fullo, något som vi saknat några år. Nu är vi äntligen tillbaka och jag hoppas vi kommer med en glad nyhet, säger Robert Pettersson, Takida, i ett pressmeddelande.

Den Takidagrundade festivalen Ljungarocken arrangerades på hemmaplan i Ljungaverk 2011, 2013 och 2015. Sedan dess har festivalen legat i dvala i de norrländska skogarna. Tidigare har festivalen gästats av bland annat D-A-D, Ulf Lundell, Marky Ramone, Hoffmaestro, Graveyard och självklart av Takida och Stiftelsen själva. 

Nästa sommar tittar äntligen festivalen fram ur skogarna igen och slår rot i Ljungaverk den 10-11 juli.

– Vi är i startgroparna med planeringen och vi kommer självklart se till de saker vi gjort bra och mindre bra tidigare, så att besökarna kan förvänta sig en ännu bättre upplevelse, säger Robert Pettersson.

Även på Ånge Kommun tas besked emot med glädje.

– Jätteroligt att Takida och Stiftelsen spelar hemma igen. Ljungarocken sätter ljuset på Ånge kommun och vi hoppas få hälsa många besökare välkomna, det här blir en toppenhelg, säger Mats Gustafsson, Näringslivschef, Ånge Kommun, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Kvinna började brinna under konsert – "people need to chill the fuck out"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA