x

Ozzy Osbourne och Elton John samarbetar

Ozzy Osbourne och Elton John samarbetar

2019 höjdes ett och annat ögonbryn när the ”The Prince of darkness” aka Ozzy Osbourne gjorde ett inhopp på en av rapstjärnan Post Malones låtar. Och även 2020 tycks Osbourne fortsätta samarbeta över genregränser då han jobbar på en låt tillsammans med Elton John.

Nyheten avslöjades av Sharon Osbourne i det amerikanska TV-programmet The Talk då hon fick frågan om hennes makes planer för 2020.

– Mycket bra saker … Välmående! Att göra det han älskar, vilket är att turnera och möta sina fans. Och ja, det är ny musik på gång och den är fantastisk. Alla hans vänner är med och spelar. Han gör en låt med Elton. Det är så mycket bra grejer, sa Sharon i programmet. 

I år släpper Ozzy Osbourne sitt första nya soloalbum på nästan tio år. På det kommande albumet hör vi även Duff McKagan (Guns N’ Roses) på bas och Red Hot Chili Peppers Chad Smith på trummor.

Redan i slutet på förra året fick vi till ett smakprov från albumet som fått titeln Ordinary Man i form av singlarna Under The Graveyard och Straight to Hell. Kolla in den svensksignerade musikvideon (regi av Jonas Åkerlund & styling av Bea Åkerlund) till Under The Graveyard nedan.  

LÄS OCKSÅ: Rockstjärnan kallade Greta Thunberg hjärntvättad – nu svarar miljöaktivisten


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA