x

Stjärnans sista inspelningar släpps postumt

Stjärnans sista inspelningar släpps postumt

Ett nytt album från den framlidne rapparen Mac Miller är på väg. Det nya albumet, Circles, släpps 17 januari enligt rapparens familj som avslöjade nyheten på Millers Instagram. Albumet skulle släppts som en uppföljare till 2018 års Swimming, som dessvärre skulle visa sig bli den unge Pittsburghs-rapparens sista album (i livet.) Mac Miller avled i september 2018, endast 26 år gammal.

Det är Mac Millers producent Jon Brion som färdigställt det kommande albumet. Brion var med och arbetade på rapparens sista platta och har färdigställt den nya baserat på de samtal han och Miller hade innan hans bortgång. Tanken var att de två albumen skulle hänga ihop i tema och namn – ”Swimming In Circles.”

Millers familj berättar i Instagram-inlägget (se det nedan) att det är väldigt tacksamma för Jon Brions arbete med det nya albumet, då de menar att Mac Miller hade önskat att projektet färdigställdes: ”Vi vet att det var viktigt för Malcom att världen hörde det.” Familjen tackar även för stödet från fansen och berättar att det blir det sista inlägget i Mac Millers kanaler.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Circles. January 17.

Ett inlägg delat av Mac (@macmiller)

Mac Miller hittades död i Los Angeles den 7 september 2018. Han dog av en överdos av alkohol, fentanyl och kokain. Det visade sig senare att han köpt fentanylpillren i tron om att det var oxycontin, vilket kan ha varit orsaken till dödsfallet. Tre män greps i höstas för att ha sålt narkotikan.

LÄS OCKSÅ: Justin Bieber är sjuk – inte beroende av meth


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA