x

Robyn ger festivalspelning i Sverige

Robyn ger festivalspelning i Sverige

En av decenniets absolut mest tongivande artister och en av vårt lands största internationella framgångar ger en festivalspelning på svensk mark i sommar. Världsstjärnan Robyn är nu klar som avslutande headliner på årets Way Out West, lördagen den 15 augusti i Göteborg. 

När tiotalets största musikbedrifter nyligen summerades av internationell media var svenska Robyn ett av de allra mest återkommande namnen när det kommer till inflytande. Vi på GAFFA var inte sämre utan placerade Dancing On My Own högst upp på listan över tiotalets bästa låtar. Även listan över tiotalets bästa album visade upp Robyn på första plats med Body Talk.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera en ikonisk artist som Robyn som avslutande headliner på årets festival. Redan på förhand vågar vi tippa att det blir ett av sommarens mest magiska liveframträdanden. Allsångsgarantin är ett faktum, säger Filip Hiltmann på arrangören Luger i ett pressmeddelande.

Way Out West sker 13 till 15 augusti och har sedan tidigare bokat till sig Bon Iver, Khalid, FKA Twigs, Burna Boy, The Tallest Man On Earth, Michael Kiwanuka, Bikini Kill, Slowthai, The Black Madonna, Koffee och Boy Pablo.

KRÖNIKA: Konsten har alltid mandat att ljuga


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA