x

Summerburst bokar till sig giganter

Summerburst bokar till sig giganter

Summerburst-teamet presenterar den första delen av vad de kallar "den största lineupen någonsin".

Mainstage-scenen kommer som vanligt bli hem för de största stjärnorna på EDM-himlen.

Marshmello är onekligen en av de mest populära artisterna just nu. Hans breda fanbase har hjälpt honom överskrida fem miljarder streams och hans framgång har stigit i raketfart. I år gör han sin Summerburstdebut.

För första gången någonsin kommer även DJ Snake till Summerburst och har med sig en samling megahits som Lean On med Major Lazer och MØ och Get Low med Dillon Francis och över fem miljarder streams på CV:t.

Armin van Buuren är en gigant utan dess like och har varit en nyckelfigur inom EDM och trance. Fem gånger har han hamnat på en förstaplats på DJ Mags årliga Top 100 DJ:s lista.

Tårtor, champagne och en ofantlig mängd energi. Med samarbeten som sträcker sig från Afrojack, Tiësto och R3hab till Louis Tomlinson, Kid Cudi och Showtek visar Steve Aoki upp sin musikaliska bredd. Nu är även han klar för Summerburst.

Med över en halv miljard streams i bagaget räknas Don Diablo som en pionjär inom future house-genren. 

Will Sparks kommer till Summerburst med "något nytt och spännande" och i år återvänder han till till den största scenen.

På den mer intima Garden Stage spelar välkända artister som Juciy MLucas & SteveSwanky Tunes och Sophie Francis. Love Affair riggar upp för Disco/Techno-fest med namn som N0sefinMeduzaSebjak & Fahlberg och Dennis Ferrer. På scenen Orion Area ser vi Hardstyle-akter som AngerfistCooneMiss K8och Mariana Bo.

Festivalbiljetterna släpps måndag 27 januari kl 09.00 via Summerburst.se


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA