x

Jill Johnson om gästerna i Jills Veranda – "omedelbar ocensurerad tjej"

Jill Johnson om gästerna i Jills Veranda – "omedelbar ocensurerad tjej"

Onsdag 12 februari är det åter dags för en ny säsong av Jills Veranda. Jill Johnson välkomnar den här gången Miriam Bryant, Mauro Scocco, Shima Niavarani, Mikael Wiehe, Emil Svanängen (Loney Dear) och Amanda Werne (Slowgold) till verandan i Nashville. Där uppstår det i vanlig ordning nya musikaliska samarbeten och fina samtal.

Även i år får gästerna i uppgift att välja ut en låt som de ska framföra tillsammans med Jill och de gör även en önskelista på vad de vill se och göra i Nashville. Första gästen är artisten Miriam Bryant. Hon har valt ut världens bästa kärlekslåt, som hon vill sjunga tillsammans med Jill. Det blir snack om kärlek och relationer, och på hennes önskelista står också ett besök till en tatueringsstudio.

Vi bad Jill Johnson berätta om upplevelserna med årets alla gäster. Här är resultatet.

Miriam Bryant

– När jag tänker på Miriam, tänker jag på systerskap. Hon är en omedelbar ocensurerad tjej som sjunger rakt in i min själ.

Mikael Wiehe

– Mikael Wiehe är en levande jukebox, som inte visste att han hade så stor kunskap om countryn och hur den faktiskt har påverkat hans karriär.

Emil Svanängen

– Emil är ett musikaliskt geni utan regelböcker. En gäst som jag gärna skulle vilja umgås med mer, vi hade så mycket att prata om.

Shima Niavarani

– Med Shima upplevde jag allt: systerskap, ung kvinna – gammal själ, förlösande och teatrala sånginsatser och fann en väninna för livet.

Amanda Werne

– Amanda är en ung rebell med rötter i vinylsamlingen. En av få kvinnor som spelar både elgitarr och munspel. Hon inspirerade mig till att också vilja börja spela munspel. Hon är en öppenhjärtig ung kvinna i musikbranschen med en stor förmåga att titta efter bakomliggande orsaker till allting.

Mauro Scocco

– Jag är så glad att Mauro valde att komma till verandan eftersom han inte gör så många offentliga saker. Jag hade aldrig kunnat drömma om att Mauro skulle sluka Nashville på det sättet han gjorde. Men jag var säker på att Nashville skulle omfamna honom. Mauro är en av de roligaste människorna jag har hängt med!

Kolla in trailer:

LÄS OCKSÅ: Thorsten Flinck diskades i Melodifestivalen – här är ersättaren


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA