x

Louise Lemón ställer in spelning

Louise Lemón ställer in spelning

Louise Lemón är en av den senaste tidens mest hyllade svenska artister. Hennes album från 2019, A Broken Heart Is An Open Heart, fick 6 av 6 av GAFFAs skribent Cecilia Wemgård som bland annat skrev:

"Dödsgospel-undret Louise Lemón är den typen av artist som kan fånga både det mjuka och själsliga i tomheten för att förvandla det till renaste guld. På skiva nummer två har dessutom soulmusiken smugit sig på och blandats upp i en nedtonad färgpalett av 60- och 70-talets psychrock. Det är mjukt utan att bli fånigt och organiskt utan att det serveras broccoli till avslutningsnumret."

Hon är även en av kandidaterna som du kan rösta på i årets GAFFA-Priset.

15 februari hade artisten som plan att visa upp sig i Göteborg på klubben Fängelset. Alldeles nyligen skickade dock arrangören ut följande meddelande via eventet:

"Pga oförutsedda händelser är vi tvungna att ställa in konserten med Louise Lemón, vi beklagar detta och hoppas att vi kan göra konserten längre fram. Köpta biljetter återlämnas till respektive inköpsställe".

UPPDATERING: Louise Lemón har nu kontaktat GAFFA och berättar följande:

– Det gick tyvärr inte att genomföra den spelningen på grund av arrangören, det var inte upp till oss utan arrangören som ställde in det. Vi har däremot ett nytt gig samma datum i Uddevalla på Uddevallakasetten och hoppas att alla som tänkt komma till Göteborgsgiget har möjlighet att ta sig till Uddevalla för ett intimt gig innan jag åker till Spanien och spelar på Razzamatazz i Barcelona och Moby Dick i Madrid 21 och 22 februari.

LÄS OCKSÅ: Det här är Kents bästa låtar – om fansen får välja


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA