x

Stjärnan Halsey ställer in Sverigekonsert – och fansen är förbannade

Stjärnan Halsey ställer in Sverigekonsert – och fansen är förbannade

Platinasäljande och prisbelönta Halsey utannonserade för några månader sedan Europadatum på sin Manic World Tour 2020. Men fansen i Sverige blir tyvärr utan popstjärnan den här gången.

För närvarande är Halsey aktuell med sitt tredje album Manic som bland annat innehåller världssuccén Without Me. GAFFAs Simon Lundberg skrev bland annat i sin recension:

"Överlag är det ett bra popalbum som behandlar svåra ämnen, men som också försöker väldigt mycket att vara just något mer än bara bra pop. Mörkret och djupet blir inte mer än lite solkigt. När singlar från förra året som starka nu metal-doftande Nightmare inte ens kom med på albumet saknas något hårdare. Nu är det mest lite sockersött och smådeppigt utan vidare djup."

24 februari var tanken att Halsey skulle visa upp sig på Annexet i Stockholm. Men arrangören kommer med tråkiga nyheter – konserten är inställd.

"På grund av produktionens storlek så står det nu klart att Halsey inte kan genomföra konserten till fullo i arenan, vilket gör att hon tyvärr tvingas ställa in konserten i Stockholm", hälsar man i eventet.

Ursäkten har också lett till frågor. I kommentarsfältet ber Halsey-fans att man flyttar till andra lokaler för att kunna genomföra spelningen, alternativt skalar ner produktinen. En person reser från Amsterdam för att se Halsey i Stockholm, en annan reser från Polen.

"Detta är faktiskt den mesigaste ursäkten för inställd konsert jag hört, hur många andra artister som helst skalar bara ner sin produktion för att anpassa till mindre lokaler. Vad är problemet nu??", skriver en.

Många reagerar också på att spelningen blev inställd bara sex dagar innan konsertdag.

"Folk har seriöst planerat detta månader i förväg och åker långa vägar och flyger hit från andra länder. Ni tänker seriöst ställa in detta mindre än en vecka innan?! Skala ner ner hennes show, fixa ny lokal eller åtminstone fixa nytt datum. Detta är inte okej."

Enligt arrangören är ingen framtida Halsey-spelning planerad.

LÄS OCKSÅ: Pop Smoke rånmördades i sitt eget hem


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA