x

PREMIÄR: Se Rein klonad och inpluggad som slav i tvångströja

PREMIÄR: Se Rein klonad och inpluggad som slav i tvångströja

Förra singeln Off The Grid Bäst Just Nu-stämplades av GAFFA. Uppföljaren Closer To Reality är minst lika intressant och väntan på vad som komma skall är total. Idag kan i alla fall vi på GAFFA stolta som tuppar visa upp videon till den senarenämnda singeln.

– Vi var ett team passionerade konstnärer som spelade in videon mitt i natten, säger regissören Fredric Posé till GAFFA och fortsätter:

– Vi höll till i en kall, nedlagd industrilokal utanför Kristinehamn i Värmland. Vi hade perfekt location, vi hade ljuset, skådespelarna och storyn.

Man berättar vidare att Closer To Reality och Off The Grid går ihop som en minifilm.

– Vi får se hur Rein blir till i framtiden i den värld hon är fast i, klonad och inpluggad som slav i tvångströja. Nedsövd av regimen som även gör experiment på henne. Antingen kan hon vara fast i en virtual reality eller långt i framtiden. Det är som att hon är ämnad till att komma tillbaka hit till vår värld för att rädda oss och befria oss människor från the matrix.

 
Closer To Reality är inspirerad av ”anti-matrix”-filmen.
 
– Ibland kan man känna sig mer levande i sina drömmar och ifrågasätta verkligheten man lever i. Det är något som jag gjort sen jag var barn. Drömmen om att få fly bort och att bli fri från det som håller en tillbaka, säger Rein om låten.
 
– Som artist känner jag att jag kommer närmare till fantasin som är närmare min verklighet. Den här låten ger mig hopp och jag tror att den kan ge hopp till någon därute.
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA