x

GT: Håkan Hellströms konserter kan skjutas fram – men arrangör dementerar

GT: Håkan Hellströms konserter kan skjutas fram – men arrangör dementerar

Hela Sverige rustar upp och styr om angående det rådande pandemi-läget. Nu finns också en risk att Håkan Hellströms Ullevikonserter i juni skjuts fram, rapporterar GT.

– Vi kommer i första hand försöka flytta de konserter som påverkas av mötesbegränsningen, skriver Kajsa Apelqvist på FKP Scorpio i ett mejl till tidningen.

Hon hävdar samtidigt att sommarens konserter i dagsläget kommer att genomföras som planerat.

Håkan Hellström hade som plan att göra Ullevi 12-13 juni och 28-29 augusti. Om konserterna ställs in alternativt flyttas fram kommer biljetter att kunna återinlösas, skriver GT.

Även Iron Maidens Ullevi-spelning är i fara även om Anna-Clara Olofsson, presskontakt på Live Nation, meddelar för samma tidning att den konserten inte påverkas i nuläget.

– Med hänvisning till beslut från Regeringen och rekommendation från Folkhälsomyndigheten påverkas nu vissa av våra evenemang. I ett första skede ombokar vi påverkade evenemang fram till 1 april. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi kommer att fortsätta följa utvecklingen noga, säger hon till GT.

UPPDATERING: Enligt ovanstående artikel hävdar GT att spelningen kan skjutas fram, men Kajsa Apelqvist förtydligar nu till SVT Nyheter Väst att planerna inte är sådana i nuläget.

– Det är för tidigt att fatta några beslut om det än. Det är för långt fram i tiden, säger Kajsa Apelqvist vid FKP Scorpio, till SVT Nyheter Väst.

SENASTE: Svenska klubbar om Corona-läget - "följer utvecklingen noga"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA