x

Så ska Kiss skydda sig från Corona

Så ska Kiss skydda sig från Corona

Allt fler konserter ställs in eller flyttas fram i ett försök att förhindra Coronavirusets spridning. Idag stod det bland annat klart att Big Thief och Smokie ställer in Sverigespelningar och Bryan Adams har sedan tidigare tvingats boka av Sverigebesök. 

Men den Sverigeaktuella gruppen Kiss har för närvarande inga planer på att ställa in sin turné. Istället tar man till andra försiktighetsåtgärder.

Enligt Blabbermouth har rockikonerna nu ställt in alla "meet & greet"-arrangemang, där fansen betalar stora summor för att få möta Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer och Tommy Thayer backstage.

– Efter många diskussioner med experter på området har vi blivit nödgade att ställa in dessa arrangemang baserat på att vi gör det varje kväll med över hundra fans. Turnén kommer att fortsätta som planerat och vi ser fram emot att ta upp dessa möten backstage senare, säger Kiss-managern Don McGhee till tidningen.

Kiss ska enligt planen spela i Scandinavium, Göteborg, 23 juni och nyligen stod det klart att Imperia öppnar för bandet.

LÄS OCKSÅ: SVT visar film om kultstämplat svenskt skivbolag


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA