x

GAFFA visar festival – livestreamas nu

GAFFA visar festival – livestreamas nu

Att livescenen har påverkats något enormt av Covid-19 har ingen gått obemärkt. Med det sagt har Jubel tagit ett initiativ med att arrangera en livestreamad festival vid namn ”Låt Live Leva” som kommer att sändas på lördag i Soundtrade Studios via Jubels, Nöjesguidens och GAFFAs kanaler. Produktionen backas av Amuse, Corite och Soundtrade Studios. 

Syftet till detta är ganska simpelt – att på bästa sätt bevara livescenen och att kunna ge artister och fans den upplevelse som en festival ger, fast i ett digitalt format. 

gallery_large

På lördag samlas några av Sveriges mest intressanta liveakter för att främja den svenska musikscenen. Kvällen kommer att ledas av programledaren och Youtube-profilen Sofia Dalén

För att stötta artisterna och deras karriärer har Jubel satt upp en swish-kampanj där tittarna har möjlighet att swisha valfri summa till de som uppträder. Alla intäkter går oavkortat till artisterna. Ange artisten du stöttar. Livesändningen börjar kl 16 och pågår fram till midnatt. Du kan se hela härligheten här:

 

Spelschema:
16:00 - Thomas Stenström
16:30 - lennixx
17:00 - Moa Lignell
17:30 - Simeon
18:00 - Sofia Monroy
18:30 - Jamkid
19:00 Ladieslovehiphop ft Nápoles
20:00 Cornelia Jakobs
20:30 Hemliga klubben
21:00 Tre60
21:30 Ellen Krauss
22:00 Amanda Aasa
22:30 Jejo & Rigo (infinite mass DJ-set)

LÄS OCKSÅ: Hör träffsäker Håkan Hellström-tolkning – "Ge mig pandemi!"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA