x

Vill spela Kurt Cobain i framtida Nirvana-film

Vill spela Kurt Cobain i framtida Nirvana-film

Skådespelaren Aaron Paul, som vi känner igen från Breaking Bad, BoJack Horseman och Westworld, berättade nyligen i en intervju med NME att han gärna hade velat spela Kurt Cobain i en kommande Nirvana-film.

I en Funny Or Die-video från 2013 porträtterade Aaron Paul musikern och komikern ”Weird Al” Yankovic inför en film som skulle handla om honom. När detta togs upp i intervjun avslöjade Aaron Paul att det inte är den enda musikern som han skulle vilja spela i en film.

När han fick frågan om det fanns någon annan musiker han hade velat porträttera svarade han direkt Kurt Cobain.

– När jag flyttade till Los Angeles tänkte jag mycket på Kurt Cobain och vad som hände, och jag älskar Nirvana. Smells Like Teen Spirit var bland det första jag köpte för mina egna pengar. Så jag tycker det hade varit intressant att få spela Cobain, berättar Aaron Paul.

Det är en intressant tanke, folk skulle få se en ny sida av Aaron Paul utanför Breaking Bad, och det är i så fall ett nytt projekt Aaron Paul hade fått ta sig an som han inte är van vid sedan innan. I en intervju med Uproxx blev han tillfrågad om det finns projekt eller roller han inte har tagit för att det skrämmer honom.

– Åh ja, det finns det förmodligen. Och vilken roll det skulle vara är jag inte säker på. Det finns många saker jag är rädd för att göra, men det är också de sakerna som brukar vara mest spännande. Och jag tycker det är bra att gå utanför sin bekvämlighetszon.

LÄS OCKSÅ: 26 färska skivor du bör kolla in 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA