x

Sänder 36 timmar lång livestreaming – massor av svenska artister medverkar

Sänder 36 timmar lång livestreaming – massor av svenska artister medverkar

Under 36 timmar kommer det att sändas livemusik och DJ-set från Ingrid-studion på Södermalm i Stockholm.
 
Många artister och band har behövt ställa in sina turnéer under rådande läge med COVID-19 – så även albumaktuella Peter Bjorn And John som skulle firat sitt 20-årsjubileum med en stor turné i USA just nu. Den är nu senarelagd till i höst och i väntan på det kommer bandet istället att för första gången framföra låtarna från nya albumet livestreamat från bandets studio. Dessutom får de sällskap av en rad andra artister och DJ:s.
 
Eventet börjar kl 14 på fredag 27 mars och slutar söndag kl 03. Peter Bjorn And John spelar på fredag kl 22:00.
 
Under bandets set kommer de att interagera med fans och det är möjligt för tittare att donera via Paypal och Swish för att täcka kostnader för personal och teknik. Alla överblivna inkomster kommer att delas upp mellan artisterna, där många har det tufft just nu med inställda turnéer och stängda klubbar.
 
Förutom Peter Bjorn And John spelar Freja The Dragon Tussilago, Esther, Grant, JohnossiOlssonAlice BomanShout Out LoudsJenny Wilson, Tove Styrke och Thomas Stenström, samt DJ-framträdanden från Studio Barnhus Axel Boman och Kornél Kovács plus ett gäng andra lokala profiler.  
 
Ingrids Twitch-kanal:
 
36h INGRID Facebook-event med full lineup och settider:
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA