x

Sam Smith byter albumtitel – på grund av corona

Sam Smith byter albumtitel – på grund av corona

”Jag har tänkt mycket de senaste veckorna”

27-åriga Sam Smith skjuter upp släppdatumet för hens tredje album. Albumet med titeln To Die For skulle egentligen ha släppts den första maj. Via Twitter har den engelska sångaren och låtskrivaren nu bekräftat att albumutgivningen kommer att skjutas upp, och att albumtiteln kommer att ändras på grund av corona-pandemin.

I sin tweet skriver Smith:

– Först vill jag skicka kärlek och styrka till alla som har drabbats av den här situationen. Jag hoppas att ni är okej under denna extremt konstiga och sorgliga tid som råder just nu.

– ­Jag har tänkt mycket under de senaste veckorna och känner inte att titeln på mitt album och kommande släpp känns rätt. Därför har jag beslutat att fortsätta jobba med skivan och göra några viktiga förändringar och tillägg. Jag ändrar titeln på mitt album och skjuter upp släppdatumet – båda valen bekräftas nu.

Förra året meddelande Smith att det nya albumet kommer att vara mer popdrivet än hens senaste album The Thrill Of It All. Hen bekräftade också så småningom i tweeten att albumet kommer att släppas i år – till dess kommer hen att avslöja ny musik inom de närmaste månaderna. Sångaren har redan släppt fyra singlar för albumet, inklusive en låt med titeln To Die For.

Här kan du värma upp med första singeln Dancing With A Stranger:

LÄS OCKSÅ: Radioprofilen Kerstin Behrendtz har avlidit av COVID-19


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA