x

Howlin’ Pelle har corona – delar med sig av exklusivt The Hives-material

Howlin’ Pelle har corona – delar med sig av exklusivt The Hives-material

Igår kväll berättade The Hives sångare via sociala medier att han troligtvis har smittats av coronaviruset men att han är på bättringsvägen. I en video avslöjar han lite roliga nyheter som The Hives kommer att dela med sig av nu, detta skriver NME

– Precis som vi, är nog många av er hemma just nu och har massa tid över. Eftersom konserter blir framflyttade eller inställda i nuläget, kanske du missar live-upplevelserna av rockkonserter. Vi har en del spelningar sparade, och kommer att dela dem med er online nu så länge corona-krisen pågår, berättar Per Almqvist och fortsätter:

– Använd er av stora högtalare och skruva upp volymen rejält, så ni kan dansa omkring hemma och få en daglig träning. Hörlurar fungerar såklart också, men använd inga små dator-högtalare.

Bandets första video publicerades på Instagram igår, vilket var deras konsert från 2009 när de spelade på Sydneys Metro-teater. De spelningar som bandet delar med sig av kommer att innehålla massor av material fansen aldrig tidigare fått höra. Per Almqvist beskriver det som super-exklusivt material. Han berättar också att de så snart som möjligt kommer att dela en ny show, vilket kommer vara en fransk spelning från deras The Black And White Album-turné.

LÄS OCKSÅ: Tove Lo och Zara Larsson bjuds in till speciella stream-event


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA