x

Debaser Strand med goda nyheter

Debaser Strand med goda nyheter

"Vi har tillsammans med Stockholms Stad fått fram denna byråkratiska text med underbart innehåll!", skriver Debaser Strand i ett pressmeddelande.
 
Den goda nyheten är att de nu har hyreskontrakt fram till och med 31/1 2022. Med det sagt så kommer det att göras några kompletterande bärighetsutredningar av vägbanan/brokonstruktionen som är lokalens tak.

– När de är klara arbetar alla involverade parter vidare för att vi sedan ska kunna teckna längre kontraktstid, hälsar man vidare.

Utredningen är en del i det uppdrag som politikerna har tagit in i Stockholms Stads budget där staden ska utreda alternativa lösningar för renovering av vägbanan som skulle kunna möjliggöra en fortsatt publikverksamhet under brokonstruktionen.

– Detta arbete ser vi idag att det till stor sannolikhet leder till bevarandet av konsertlokalen Debaser Strand i många år framöver. Om inget ändras har vi med gedigen hjälp från allmänhet, bransch, politiker och vissa hjälpsamma uppskattade tjänstemän alltså både säkrat tiden fram till dess att vägbanan faktiskt ska byggas om, och även efter att den är ombyggd, säger man i ett pressmeddelande och fortsätter:
 
– Det känns väldigt bra och vi tackar er alla det varmaste för all hjälp att påverka politikerna! Vi är för evigt tacksamma! Nu försöker vi liksom hela branschen tackla Coronakrisen på bästa tänkbara sätt och se till att vi finns kvar när det här är över.

Planerna för hösten är som följer:

Demokratiskt Dansgolv - 23 maj NY!
Arre! Arre! - 5 juni
Nostalgiklubben - 12 juni NY!
Klubb Overload - 21 augusti NY!
Jacob Lee - 28 augusti NY!
The Holograms - 29 augusti
Jack Moy - 4 september
Bangers’n’Mash feat. Terry Hall - 5 september
MEUTE – 14 september
GZA/The Genius - 15 september
Kleerup - 18 september
Skott - 19 september
Tom Rosenthal – 13 oktober
Moto Boy - 17 oktober NY!
R.A THE RUGGED MAN - 24 oktober
Supersuckers – 14 november
Brian Fallon - 13 februari 2021
The Dead South – 7 mars 2021

LÄS OCKSÅ: Interaktiva lyssningsfester av klassiska album – banden medverkar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA