x

Sweden Rock kan flyttas fram

Sweden Rock kan flyttas fram

Den pågående Corona-epidemin fortsätter att inkräkta på musikarrangemang. Igår gick Sweden Rock Festival ut med information om osäkerheter kring arrangemanget. Läs meddelandet i sin helhet nedan: 

"Liksom resten av världen följer vi utvecklingen av Covid-19-epidemin och dess följder med förskräckelse. Riktlinjer och beslut förändras nästan dagligen och vi vet lika lite som alla andra om när epidemin kan tänkas vara över och livet kan börja återgå till normalläge.

Vi har de senaste veckorna jobbat hårt för att se om det är möjligt att flytta fram festivalen till ett senare datum.

Eftersom det är så många inblandade (artister, crew, medarbetare, leverantörer, samarbetspartners, myndigheter m.fl.) och det finns så många olika frågeställningar att genomlysa, så ber vi om förståelse för att vi behöver lite mer tid.

Vi ber också om förståelse för att vi inte kan kommunicera några detaljer kring detta förrän vi har fått klart för oss vad som är möjligt att göra och inte. Absolut senast i mitten av april kommer vi att gå ut med så mycket och så detaljerad information som vi kan om hur det blir med årets festival, varför och vad som händer framåt.

/Sweden Rock Festival-ledningen"

Sweden Rock Festival är planerad att äga rum 3–6 juni i Sölvesborg. Och stoltserar med dragplåster som Guns N' Roses, Volbeat och In Flames.

LÄS OCKSÅ: The Hives har blivit plåtgubbar vid väg 66 – här är resultatet


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA