x

Lollapalooza ställer in

Lollapalooza ställer in

Lollapalooza Stockholm meddelar att årets upplaga av festivalen ställs in. I ett meddelande på engelska, som bland annat finns att läsa på deras Facebook-sida, förklarar arrangören vad som föranlett beslutet. Arrangören meddelar också att festivalen återkommer 2021. 

Läs en översättning av meddelandet nedan. 

"Lollapalooza Stockholm 2020 uppdatering. 

Det blir inget Lollapalooza Stockholm i år. Vi är djupt besvikna över att behöva komma med dessa dåliga nyheter, men hälsan och säkerheten för våra fans, artister, personal och samhället kommer alltid vara vår högsta prioritet.

Att ställa in festivalen var ett oundvikligt beslut, givet omständigheterna och den exceptionella situationen. Den första upplagan av Lollapalooza Stockholm var en magisk upplevelse och vi såg fram emot att upprepa magin 2020, men misströsta ej, vi kommer tillbaka. Vi kan meddela att våra vänner i Pearl Jam har bekräftat att de kommer att uppträda på Lolla Stockholm 2021 och vi kommer att spendera kommande månader med att sätta ihop en fantastisk line-up till nästa års festival. Håll utkik efter uppdateringar i våra sociala medier och på vår hemsida. 

Din biljett till festivalen 2020 kommer att gälla 2021 och vi hoppas att du vill behålla den och göra oss sällskap i några dagar med fantastisk musik – om du gör det kommer vi att addera en bonus till din biljett, som kan nyttjas på festivalområdet. Var så säker, du kommer också att få en möjlighet till återbetalning. 

Håll utkik efter ett e-mail från vår biljettpartner för mer info om dina biljetter och, snälla, kontakta dem bara om du inte fått ett mail efter 5 dagar. 

Lollapalooza Stockholm.
Juli 2–4 2021. Spara datumet!

Var försiktiga och ta hand om varandra."


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA