x

Adele-fans tvivlar efter stjärnans uttalande

Adele-fans tvivlar efter stjärnans uttalande

Adele har tidigare berättat att hennes fjärde album skulle släppas i september 2020, men efter ett specifikt uttalande från Adele börjar nu fansen tvivla och tror att albumet skjuts upp till nästa år, skriver NME.

Producenterna Babyface och Teddy Riley live-streamade nyligen på Instagram, artisterna hann framföra tre låtar innan det avbröts på grund av tekniska problem. Till följd av detta kommenterade Adele: ”Kom igen, det är 2020 – det är inte meningen att vi ska få vad vi vill!”. Detta tog fansen som en hint om att Adele, som många andra artister, kommer skjuta upp sitt album på grund av Corona-krisen.

Adeles manager bekräftade i januari att hon skulle släppa ny musik detta året. Det skulle vara en uppföljare till hennes album 25 och sa att ju fortare det släpps, desto bättre.
Adele hintade själv om ny musik i maj förra året, när hon fyllde 31 år.

– Det här är 31 … tack jävla gud – 30 prövade mig så hårt, men jag äger det och försöker mitt bästa för att luta mig mot allting. För första gången på ett årtionde känner jag mig redo för att vara uppmärksam och se världen runt omkring mig.

Sedan hintade hon om ett nytt album, som skulle heta 30, där hon skrev att det skulle vara en drum & bass-skiva för att uppmuntra fansen.

LÄS OCKSÅ: Puddle Of Mudds Nirvana-cover blir viral – av helt fel anledningar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA