x

Storsjöyran ställer in – "vi är bedrövade"

Storsjöyran ställer in – "vi är bedrövade"

Det blir inte Storsjöyran i år trots att festivalen var placerad sent på året.

"Vi är bedrövade. Fram till nu har vi hoppats kunna genomföra Storsjöyran i år. Med vårt datum, sent på sommaren, trodde vi att effekterna av coronaviruset skulle ha mattats av. Men vi inser att det inte kommer gå att garantera att det blir så", hälsar man via ett pressmeddelande.

Med det sagt så har arrangören kommit fram till att det inte kan bli någon Storsjöyra i sommar, och utan Yra inte heller någon Yranvecka eller Krogstråk.

"Risken för att bli smittad kommer fortfarande vara för stor när många människor samlas, särskilt som Yran har besökare från hela Sverige och även från utlandet."

Samtidigt avslöjar man datum för 2021 års festiva. 30-31 juli är det dags igen, med start för Yranveckan 23 juli.

"Vi har också glädjen att berätta att Lars Winnerbäck är klar till Storsjöyran 2021, närmare bestämt fredag 30 juli! Vi tittar just ni på möjligheten för även andra av årets artister att följa med till nästa års festival och räknar med att inom kort presentera fler namn till 2021."

Biljetter som köpts till Storsjöyran 2020 gäller till festivalen 2021, oavsett eventuella prishöjningar. Biljetter till Storsjöyran 2021 finns redan nu till försäljning via festivalens hemsida. Köpta biljetter till Storsjöyran 2020 kommer kunna återlösas, förutom serviceavgiften, till och med juni. För mer information hänvisar vi till Ticksters kundservice.

LÄS OCKSÅ: Är det här årets hittills bästa album?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA