x

GAFFA.se visar Quarantine Sessions nu på söndag

GAFFA.se visar Quarantine Sessions nu på söndag

Quarantine Sessions ordnas nu för andra gången på Hus7 i Stockholm och sänds live på söndag 26 april mellan 19-22 via GAFFA.se.

Det här är den andra i raden av flera planerade streams och förra gången fick initiativet över 127 000 visningar.

– Vi vill göra något positivt och sprida glädje och energi i denna tid då gigs och festivaler ställs in, säger artisten Elin Blom, aka Felin och fortsätter:

Det är viktigt att stödja både artister och hela branschen i dessa tuffa tider. Jag skulle själv haft ett gig på Hus7 i Stockholm i mars, som inte kunde äga rum på grund av COVID-19. Jag, som så många andra artister älskar att spela live, och även om det nu blir utan publik så hoppas vi ändå kunna bjuda på lite virtuell svett och dans genom skärmen.

Planen är att göra flera chapters av Quarantine Sessions så länge som dessa tider av karantän och social distancing pågår.

– För att sedan avsluta med ett final chapter när viruset är över där vi bjuder in artister som deltagit under de olika livestreamtillfällena till en stor fest, då med publik på plats som får skåla och dansa tillsammans och inte bara i sina hem, säger Mikael Lenart på Venue.

– Det är precis den här typen av initiativ som näringslivet, såväl som musikindustrin behöver just nu, fyller Francisco Padilla på Gaddr i och fortsätter:

– Välproducerade livesändningar och skarpt genomförande ger artisterna och oss som medarrangörer en stor publik i hela Norden.

Uppträdande artister under Quarantine Sessions – Chapter 2 är Esther Vallee, Lizette Lizette, Miss Sister och Felin.

Denna gång leds sändningen av Arantxa Alvarez som tidigare varit programledare för bland annat Helgen i P3 och Musikhjälpen.

Under programmets gång kan tittare stötta artisterna och musikerna som medverkar genom att skänka valfri summa via Swish eller Paypal.

Swish: 1232478253

Paypal: https://www.paypal.me/QUARANTINESESSIONS

Se allt här:

Schema (med reservation för ändringar):

19.00 Esther Vallee

19.45 Miss Sister

20.20 Lizette Lizette

21.00 Felin


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA