x

Se Långbacka/Bådagård på GAFFA.se

Se Långbacka/Bådagård på GAFFA.se

När Corona-pandemin bröt ut gick MTA Production, Bring It Home och Sonika Studio snabbt ihop för ett samarbete som erbjuder livestreaming från Sonika Studio i Stockholm. Projektet blev en succé och har genererat en rad konserter från både svenska som internationella akter.

Nu ingår Bring It Home ett samarbete med GAFFA, där en rad konserter streamas via GAFFA.se.

– Hela gänget bakom Bring It Home-initiativet tycker att GAFFA är den perfekta mediaplattform-partnern för vad vi försöker åstadkomma. Vi vill ta musikupplevelsen till en plats där man i lugn och och ro och fokuserat kan ta sig an musiken, vem som än spelar, säger Daniel Josefsson från Bring It Home.

Följande spelningar streamas via GAFFA.se:

Långbacka/Bådagård, 26 april, kl 18:00

Staffan Hellstrand, 1 maj, kl 18:00

My Heart Is A Metronome, 13 maj, kl 18:00

(Fler artister lär tillkomma)

Efter ett kritikerrosat debutalbum åtföljt av ett intensivt turnerande, kände duon Långbacka/Bådagård (Maja Långbacka, Matilda Bådagård) att de rätt snart ville dyka in i studion igen och jobba fram en uppföljare.

Samarbetet födde så mycket ny kreativitet och de ville inte stoppa sitt konstnärliga flöde. Det fanns så mycket mer att sätta ord och ton på tillsammans. De båda kände vikten av att fortsätta resan. Att inte fastna eller pusta ut för mycket efter första skivans efterskalv.

Nya skivan släpps bara ett och ett halvt år efter debuten. Vissa av låtarna på albumet kom dessutom till under turnéer, och provades för publik innan de ens gått in i studion och spelat in dem.

Swisha: 123 216 87 55

PayPal: [email protected]

Mottagare: MTA Production AB

Titta på livevideo från bringithome på www.twitch.tv

Livechatta här:

LÄS OCKSÅ: Är det här årets hittills bästa album?

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA