x

Sia släpper låt om Tiger King

Sia släpper låt om Tiger King

Netflix-dokumentärserien om den udda, före detta zoo-ägaren Tiger King och nu dömda och fängslade Joe Exotic, har de senaste veckorna blivit en stor snackis och setts av folk över hela världen. Nu har artisten Sia visat sin kärlek för karaktären och publicerat låten Joe Exotic på sina sociala medier.

Låten är en minut lång och baserad på beatet för Megan Thee Stallions hit Savage. I videon syns stajlisten Tonya Brewer, dansaren Maddie Ziegler – känd från många Sia-videor, och Sia själv med dolt ansikte. Överraskande nog krediteras inte den erfarna låtskrivaren Sia för texten, enligt videon är texten skriven av Brewer och Ziegler som öppnar låten med raden ”Joe Exotic / Breeds lions and tigers, chaotic”. I videon uppmanar Sia att stödja djurskyddsorganisationen The Humane Society.

Sia är inte den första artisten som uppmärksammar Joe Exotic musikaliskt. Nyligen tolkade The Offspring country-låten Here Kitty Kitty, som blivit en hit via Joe Exotic och Tiger King-serien – även om den i själva verket är insjungen av Clinton Johnson.

LÄS OCKSÅ: Ännu en svensk festival flyttar fram till slutet av sommaren 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA