x

Svensk festival förlängs med en dag – och släpper ny akt

Svensk festival förlängs med en dag – och släpper ny akt

Inför nästa års upplaga av Storsjöyran förlängs festivalen med ytterligare en dag. Datumen för festivalen 2021 är 30 juli – 1 augusti, och därför blir nu även söndagen en festivaldag. Om man redan köpt en tvådagarsbiljett till festivalen 2020 och valt att behålla den, har man automatiskt fri entré till söndagens festival 2021.

Några nya ändringar har gjorts, festivalområdet öppnas upp klockan 11.00 och håller öppet till tidig kväll där flera uppträdanden kommer ske från scener i Badhusparken och hamnen.

– Den här idén har funnits hos oss ett tag. Vi lockas av tanken att avrunda två hektiska Yrandygn med en avslappnad dagsfestival i Östersunds finaste park, där man kan varva konserter med en picknick i gröngräset, en sväng på Krogstråket eller till tivolit, kan det bli bättre? säger Andréa Wiktorsson, VD för Storsjöyran.

Festivalen meddelar även att Lukas Graham nu är klar för Storsjöyran 2021, planeringen av fler artister fortsätter och nästa vecka meddelas ännu ett artistsläpp. Tredagarsbiljetter till Storsjöyran 2021 finns till försäljning från och med måndag 18 maj.

LÄS OCKSÅ: Här är en svensk festival som blir av – och livestreamas


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA